About

Over mij

Ik ben Nynke en woon sinds 2015 met mijn man en zoon (en inmiddels ook hond Fiebke) in een oude school in Friesland. Na 2,5 jaar geduld oefenen om de bestemming van het pand gewijzigd te krijgen konden we in september 2016 beginnen met de verbouwing. Hier kun je lezen over de verbouwing (met alle ups en downs) en de overgang van Amsterdam naar een klein dorpje in Friesland.

Ik hou ervan om van ons huis een fijne plek te maken om samen met vrienden en familie van te genieten. Gelukkig biedt onze school voldoende ruimte om daar steeds maar weer nieuwe ideeën op los te laten. Daarnaast ben ik dol op mooie en leuke dingen maken. Dat kan in de keuken zijn, maar ook tekenen, schilderen of het ‘betere’ knutselwerk. Het zijn in ieder geval de dingen waar ik vrolijk van word. Ook heb ik een buitengewone interesse in navelstaren over de aard van de mens en meer specifiek mezelf. Ik hou ervan om uit te pluizen hoe dingen zitten, waarom dingen gaan zoals ze gaan en welke invloed ik daarop heb. Ik heb besloten dit meer te gaan delen. Ook mijn angsten, twijfels en onzekerheden. Niet als therapie of omdat ik nou zo depri ben (of soms misschien ook wel), maar omdat ik geloof dat ik niet de enige ben die regelmatig worstelt. Ik denk dat ik gemiddelder ben dan ik denk (of wil) en dat jij er wellicht ook wat aan kan hebben om mijn twijfels te lezen. Omdat jij ze ook hebt en zo weet dat je hierin niet alleen bent. Als een soort van tegenreactie van de perfecte plaatjes die ik zelf ook tegen beter weten in nastreef.

Op dit blog vind je dus van alles wat, precies zoals ik ben 🙂

 

1 Comment
  • Wendie Beijersbergen schreef:

    Lieve Nyn,
    Wat een prachtige blog! Van school tot woonhuis. Het wachten is op de laatste loodjes, zodat een geweldig gastenverblijf klaar is voor gebruik ?. Hoop vele uurtjes bij je door te brengen. Met man kinderen en hond(en). ❤️ Wendie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *