.

roze bedsprei van wown by Zilverblauw De lente is inmiddels echt begonnen! En dat merk ik aan mijn humeur en energie. Ik heb zin om van alles onder handen te nemen. Dat komt goed uit want ik heb genoeg te doen. En overal kom ik leuke dingen tegen. Het meest blij werd ik van de eerste collectie die het nieuwe woonmerk Wown uitbracht bij Kwantum.  Wown is een samenwerkingsverband van een aantal bloggers: Lonneke Bubbelmint, &Suus, Binti home en mijn favoriet Zilverblauw. Drie van hen ontwikkelden een eigen lijn met producten variërend van servies, posters, lampen, vazen tot stof en behang. De productlijn van Zilverblauw maakte mij enorm hebberig. Veel pastel en een fijne confettiprint op de stoffen. Kortom producten met een knipoog en waar je direct blij van wordt. De ochtend dat de lijn gelanceerd werd sloeg ik direct groot in via de webshop en de producten die ik daar niet kon krijgen shopte ik die middag in de winkel. Ik ging ermee aan de slag in onze slaapkamer en deed een mini make-over.

Ik schreef al eerder een blog over de slaapkamer, maar er mocht van mij nog wel wat extra sfeer in, dus ik greep mijn kans. Toen ik eenmaal bezig was, ben ik nog even verder gaan shoppen. Want zeg nou zelf een roze sprei met een donkerblauwe print staat natuurlijk niet bij een wit kleed met een zwarte print. Een goed excuus dus om een extra kleed te kopen, onder het mom van: hebben we straks toch nodig. Ik had bij Wehkamp mijn oog al een tijd geleden al op een zeer betaalbaar kleed laten vallen en dat heeft een witte ondergrond en een donkerblauwe print, dus dat past perfect! Het bleek vorige week ook nog eens afgeprijsd, dus nu was het het moment om het toch te kopen.

Ook bezocht ik een tijdje geleden na een workshop ‘Groen in glas’ ook nog de Loods 5 Outlet in Zaandam. Daar scoorde ik 4 lampen en 2 eetkamerstoelen echt voor een prikkie (80% korting). Het is wel even mazzel hebben en goed kijken, want het is echt een outlet met spullen waar een butsje en krasje op zit. Maar als je goed kijkt kun je er parels scoren. Ik kocht onder andere twee witte staande lampen van Zuiver voor 25 euro per stuk. Die heb ik nu voorlopig bij het bed gezet.

Alles bij elkaar heeft onze slaapkamer nu echt wat extra sfeer en een fris lentegevoel gekregen. En dat zonder direct failliet te gaan. Dat gecombineerd maakt mij dan weer extra blij.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *