.

Toen we in de school trokken was deze nog niet van ons. De overdracht zou pas een jaar later plaatsvinden na de bestemmingswijziging. Maar na 1,5 jaar wachten was ons geduld op en het oude huis verkocht, dus uiteindelijk mochten we er via een anti-kraak constructie in wonen. We hebben toen twee lokalen en de lerarenkamer een beetje leefbaar gemaakt en een nooddouche aangelegd.

De zolderkamer was al in best redelijke staat, op rare kleuren op de muren en vieze vloerbedekking na. Wat ook al vast stond was dat dit de kamer van onze zoon zou worden. We wilden hem een goede start op onze nieuwe plek geven, dus die kamer hebben we direct mooi gemaakt. Gijs vond het best spannend om in de grote school te gaan wonen en in zijn nieuwe kamer te gaan slapen, dus we kochten het tipi-bed zodat hij een veilig plekje had als hij ging slapen.

De zwarte muur wilde ik eigenlijk geel schilderen om er wat meer kleur aan te geven, maar de bestaande auberginekleur op die muur werkte niet echt mee, dus het werd stoer zwart. Maar van Gijs had er wel wat meer kleur in gemogen…. Tja, als alles af is, is hij weer aan de beurt πŸ™‚

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *